Instagram, LIFE, NEWS, VICTORIAS THOUGHTS

Feelings . . . ♥

Mycket känslor har kommit ifatt mig idag igen.. Dagarna går i sin tur otroligt fort och man hinner knappt blinka. När solen försvinner och mörkret anländer så blir allting genast tyngre. Mycket tankar har varit hos min älskade far idag. Ibland förstår jag inte hur jag har orkat kämpa vidare. Detta året har varit fantastiskt på många bra sätt också givetvis. Men att minsta en anhörig som man stod så nära är svårt. När jag mår dåligt vill jag bara skrika ut, slippa allt, försvinna, krypa ner under täcket och varken se eller höra, och när jag väl har hittat lite kraft för att kämpa vidare och se bortom horisonten kan jag tycka illa om mig själv då jag får ångest och känner mig empati lös då pappa dog nyligen. 

Jag har också blivit en starkare person, mycket. Jag vet vad som är rätt och fel, och människor som ger mig dåliga vibrationer vill jag heller inte ha i mitt liv. Man måste helt enkelt välja rätt vänner i livet – ge och ta.

Livet handlar så mycket om att skapa. Att skapa minnen i andra människors liv och att få. Sedan under livets gång skiljs man åt på olika fronter och håll. 

Jag var en svag tjej under en längre tid i mitt liv, jag ville allas bästa, jag accepterade när människor inte behandlade mig som jag förtjänade. Jag bara accepterade det. Och jag märke också att mitt eget värde bara rann ut i sanden. Människor gillade att bestämma över mina beslut, gör si gör så annars blir det så. 

Det är inte längre acceptabelt hos mig.

Varför? Du är kaptenen över ditt liv, och dem som inte är värda din energi är inte värda dig. 

Om man ägnar 5 minuter åt att tänka på sina vänner – alla. Hur många skulle egentligen ställa upp vid en STOR livskris? 

Fundera över det. 

Jag gillar att prata känslor och livsfunderingar. När man lever i en ung kropp men har en gammal själ har man fått se så otroligt många perspektiv att man vill hjälpa andra.

Om du någon gång har fått en förfrågan om att få hjälp till något, men du sa nej. Varför gjorde du det? 

Mycket dramatiskt hände i min familj dem senaste åren, det har idag  gjort mig till den starka person jag är.

Detta kommer att visas på dokumentär i höst. Ingenting som jag vill, att se sina förälder sjuk i hjärntumör säga till sina barn i tv vad man betyder för en och idag veta att han inte längre är vid livet. Det är som att strö salt i såren.

  Jag ser idag med öppna ögon, och när jag hör andra människor prata och inte använda hjärnan vill jag bara kräkas rakt ut. Allting är falskt och fel. 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s